Doorgaan naar hoofdcontent

Aliens onder ons

"Het verhaal staat ook op Buitensex Radar"

Voorwoord, ik lees al mijn hele leven Science Fiction verhalen. En nu schrijf ik hier ook verhalen die zich in de toekomst hebben afgespeeld, maar nu een ander soort SF verhaal. Bij voldoende belangstelling en/of reacties komen er vervolgen.
Mijn naam is Jo'an. Ik ben geen aardbewoner maar ben hier 7 jaar geleden afgezet om onderzoek te doen onder jullie. Mijn missie zou 5 jaar duren, maar na 4,5 jaar kreeg ik geen berichten meer binnen van mijn thuisplaneet. Zonder verdere communicatie middelen of schip kan ik dus niet achterhalen wat er aan de hand is.

Zowel innerlijk als uiterlijk kan ik doorgaan voor een van jullie omdat we niet zo heel veel van elkaar verschillen. DNA onderzoek ed zouden verschillen aantonen, maar ik kom nooit in een ziekenhuis of zo dus mijn geheim is veilig.

Maar er is 1 groot verschil tussen mij en jullie. Ik ben een metamorf. Een vorm veranderaar zo gezegd. Ik kan mijn lengte tot 5 cm verkleinen of vergroten, mijn gewicht blijft hetzelfde. Ik kan zowel in het mannelijke als vrouwelijke geslacht morfen of iets er tussen in. Hierover later meer. Ook kan ik tot 4 a 5 personen psychisch onder controle krijgen na aanraking en dat zo houden zolang zij in mijn blikveld blijven. En dat tot circa 100 meter om mij heen in het vrije veld. In de stad is het letterlijk gezichtsveld. Ik kan hen geen dingen laten doen die zij echt niet willen. Maar wel hun psychische barrieres wat oprekken zodat zij dingen kunnen doen die zij anders niet wilden doen. Standaard programmeer ik dat als zij vertrekken een aannemelijke verklaring zich in hun geheugen vormt om de tussenliggende tijd te verklaren. Zo kan ik dus anoniem leven en bestuderen.

Aangezien op mijn thuiswereld 1 op elke 5 bewoners metamorf is hebben wij een aparte status van de planeet regering gekregen. In ons ID bewijs staat geen geslacht maar MF. Wij mogen dus kiezen welk geslacht we zijn. Helaas is het zo dat door deze mutatie wij ons zelf niet kunnen voort planten of zwanger worden. We zijn steriel.

Ik voorzie hier in mijn onderhoud door ict producten te "ontwerpen" Ik kan er aan toevoegen dat wij wat ict betreft ver op jullie voorlopen en al mijn "uitvindingen" bij ons in het museum worden getoond. Maar als toezichthouders mogen wij niet teveel ingrijpen op het leven van onze gastplaneet. Ik doe alles online en kan er goed van rondkomen. Heb een leuk huis ergens in Nederland achteraf aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Omdat dit landschap mij aan thuis doet denken.

Maar ik heb ervoor gekozen mij als man te vertonen aan mijn buren omdat een vrouw alleen wonend achteraf teveel vragen oproept. Maar mijn garderobekast is rijkelijk voorzien van kleding voor beide geslachten. Mijn omgeving is er dus aan gewend vrouwen te zien in mijn huis die aangeduid zijn als naaste collega's die voor overleg in mijn huis verblijven cq oppassen als ik er niet ben.

Maar het alleen zijn valt mij zwaar. Nooit eens met iemand in je moedertaal kunnen praten, nooit echt je eigen vertrouwde eten op tafel te krijgen en uiteraard je op een andere wijze te moeten vermaken dan thuis. Thuis op onze planeet zijn er amper taboes meer. Die er wel zijn, kennen jullie ook. Zoals sex met minderjarigen of dieren. Maar wij morfen worden veel genodigd op bijeenkomsten omdat wij alles aankunnen of doen en steriel zijn. Ik ben dan ook primair mannelijk, maar houd van borsten en lang blond haar. Jullie zouden mij kwalificeren als transgender of she-male. Sex tussen 2 mannen doet mij niets. geef daar niets om maar heb wel mee gedaan met Bi sex.

Naast mij woont een stel zonder kinderen. Saaie burgelijke mensen met sterke remmingen op sex gebied. Maar zij heeft een mooi lijf wat verstopt wordt onder saaie kleding. Hij is gezegend met goede genen en blijft slank zonder al teveel er voor te moeten doen. Familie doorsnee dus. Met het kennismaken vielen zij dus niet op. Maar omdat ik iedereen uitnodigde om eens nader te komen kennismaken, heb ik hen door psychische beinvloeding goed genoeg leren kennen om te weten wat hun dromen zijn.

Het begon zo, met een bosje bloemen en een flesje wijn stapte zij bij mij binnen. Vertelde dat zij deze boerderij kenden omdat de vorige bewoner een goede vriend was. Maar doordat ik de zaak grondig verbouwd had en wat geheime ruimtes had laten bouwen door mensen van thuis, was er voor hen genoeg te bewonderen. Aan de koffie stelde ik de gebruikelijke vragen over waar wat te krijgen was.

Toen ik hoorde dat er vandaag niemand op hen wachtte sloeg ik toe en bond aan psychisch aan mij. Vertelde dat zij zich moesten uitkleden en grondig moesten wassen. Ik wees de weg en zij gingen aan de gang terwijl ik mij morfte in she male. Trok hold up panties aan met een beha met kwart cups. Kamde mijn lange blonde haren en deed wat parfum op. Via gedachten opdracht riep ik ze bij mij. Hij was niets bijzonders maar zij had opvallend lekkere tieten. Ik droeg hem op mij te gaan pijpen terwijl ik met haar tieten speelde, Een bijzonderheid die ik nog niet verteld heb is dat ik mijn pik kan aanpassen tot een grote die de ontvanger's lichaam wil. Zo heb ik dus altijd de perfecte gatenvuller en kan dus iedereen prima verwennen. En ik kan meer klaarkomen dan jullie doordat ik mijn gehele lichaam aanstuur. Maar na 10 flinke spuitbeurten moet ik echt binnen het uur gaan eten om aan te sterken. Ik kan mij letterlijk dood spuiten.

Nadat mijn pik hard was liet ik haar rustig op mijn pik gaan zitten, droeg hem op achter haar plaats te nemen en haar in haar nek te kussen en met haar tieten te spelen. Na enige tijd begon het vrouwtje geil te worden en wat onrustiger op en neer te wippen. Op dat moment krijg ik psychisch toegang tot haar onderbewuste. En daar zag ik dat zij wel eens alle remmen wilde losgooien. En alles doen wat mogelijk was om haar genot te vergroten. Ik droeg dus hem op ondertussen haar kontje te likken en te vingeren. Ik likte ondertussen haar tieten. Haar ademhaling werd zwaarder en zwaarder tot dat een rilling aangaf dat zij haar 1ste orgasme had. Maar ik liet alles doorgaan en droeg het mannetje op te gaan liggen en haar op zijn pik te gaan zitten. Nadat de wisseling plaats had gevonden zette ik mijn eikel tegen haar aarsje. ik wist dat zij nog nooit door iemand daar was genomen en ik wilde de 1ste zijn. Met wat spuug en duwwerk gleed ik haar aarsje binnen.

Haar fluwelen grotje was strak en heet. In minder dan geen tijd gleed mijn hele pik uit haar gaatje terwijl mannetje haar kutje vulde. gezamenlijk neukte wij ons in haar naar een hoogtepunt. Hun onder controle houden was makkelijker dan ik dacht omdat zij zich volledig overgaven aan deze sex drive.

Ik gaf hen enige tijd om bij te komen en gaf ze wat licht stimulerende drank van thuis. Dit had merkbaar effect op hem want zijn pik stond vlot weer hard. Ik gaf haar opdracht hem eens goed diep te pijpen en ondertussen hem in zijn anus en zich zelf haar kut te vingeren. Mannetje vond het fijn en ik "zag" dat zij dit anders nooit bij hem deed. Maar hij befte haar ook nooit, dus niet zeuren.

Voordat mannetje ging spuiten liet ik ze ophouden. Liet vrouwtje op haar rug liggen en haar kutlippen open houden. Mannetje moest zijn pik in haar laten glijden en dan stil liggen. Ik had ondertussen met wat glijmiddel mijn pik ingesmeerd en nam achter hem plaats. Duwde wederom mijn pik tegen een anus en gleed soepel naar binnen. Ik had gezien dat mannetje dit ook wel eens wilde mee maken. Ik had geen bezwaar om hem te neuken. Toen mijn pik er helemaal inzat mochten zij los gaan. Mannetje begon met diepe halen vrouwtje te neuken zodat ik weinig hoefde te doen. Maar vrouwtje vond het erg lekker en kwam al snel klaar hierdoor. Ik dwong haar vervolgens een halve slag te draaien zodat zij hem kon gaan pijpen en hij haar moest beffen. Ik wist dat hij ervan droomde om eens klaar te mogen komen in haar mond.

Aldus geschiedde wat mij meer ruimte gaf om hem diep te nemen in zijn kont. Zijn sterke bilspieren molken mij goed af en zij zoog zoals nooit te voren. Wild neukende verloor ik wat controle over mijn zelf en begon als een wilde te palen waardoor zijn pik ver in haar keel schoot en zij daarom moest kokken. Maar dat kon mij even niet schelen. Ik voelde mijn orgasme aankomen en wilde niets anders dan in dat strakke kontje spuiten. Zo heel af en toe maak ik een klik met iemand en word de sex ook voor mij leuk. Zijn kont maakte een reusachtig orgasme bij mij los/ Wild brullend beukte ik genadeloos op hem in. Hij kon dus niet altijd haar beffen maar lostte dit eenvoudig op door 3 vingers in haar kut te schuiven en wild te gaan pompen.

Ineens brak bij mij de dam en begon te spuiten. Hierop kwam hij klaar in haar mond en zij op zijn vingers.

Na puffende dronken wij nog wat maar ik merkte dat mijn laatste orgasme een flinke bres in mijn energie had geslagen. Ik ontdeed mij van mijn vrouwelijke kleding en werd compleet man. Ging tussen hen in liggen en dirigeerde beide naar mijn pik. Ik wilde door beiden gepijpt worden. Vrouwtje likt mijn eikel en mannetje mijn ballen. Toen mijn pik weer hard was mocht mannetje van het bed af en op een stoel gaan zitten. Ik wilde zelf nog haar een beurt geven. Vroeg haar doggy styl te gaan zitten en schoof toen mijn pik in haar natte kut. Greep haar bij de heupen en trok mij zelf naar binnen. Na 5 minuten zo geneukt te hebben wisselde ik van positie en nam haar in standje 1. Zij trok haar benen zo hoog op dat ze over mijn schouders kwamen te liggen. iets wat vrouwen thuis niet kunnen, maar waar ik nu van genoot omdat ik veel dieper in haar gleed. Wat haar zicht- en hoorbaar plezier deed. En ook nu was daar de klik. Ik voelde ineens dat ook zij met mij matchde. Ik bukte en kustte haar op haar mond en mijn tong gleed naar binnen. Haar handen bonkten op mijn rug en zo neukte wij elkaar naar een hoogtepunt. Haar kut molk mijn pik als geen ander. Maar door haar kreunen en steunen werd ik geiler dan ooit. Thuis is er geen geluid bij de sex mogelijk. Met overslaande stem moedigde zij mij aan haar harder en diepen te nemen. Neuk mij harder gvd, gilde zij. Harder harder HARDER. Als een stoommachine gleed ik in en uit haar. Opeens draaide haar ogen weg, kromde haar rug en werd haar natte zachte geile kut ineens een fluwelen bankschroef. Niet in staat om te bewegen kwam zij klaar. Haar kutspieren molken, trokken en zogen aan mijn pik zodat ik mijn orgasme vlot haalde. Diep pompende spoot ik 5 dikke stralen van mijn steriel zaad in haar smachtende kut.

Toen ik mij naast haar liet vallen en mannetje aankeek zag ik tot mijn verbazing zijn zaad langs zijn nu verslappende pik lopen. Die was alleen al van het kijken klaar gekomen. Om hem wat te plezieren liet ik vrouwtje alles netjes oplikken. Vrouwtje klaarde de klus met groot plezier en kuste hem daarna vol op de mond zodat hij zijn eigen zaad kon proeven.

Ik beval hun zich weer te gaan wassen en aankleden, iets wat ik zelf ook deed. Nadien deed ik hun uitgeleide. Maar met mijn psychische kracht had ik weten te bewerkstelligen dat hun sexuele remmingen wat losser waren. dat hadden zij wel verdiend.

Wat dat betreft zijn er grote verschillen tussen mijn en jullie planeet. Al die remmingen, zowel psychisch als moreel staan veel plezier in de weg.

Moet er nog een vervolg komen?
Laat het even weten via reactie.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Gloryhole lijst

Op  Instagram  hebben we het er over gehad. De lijst met adressen met Glory Holes. Maw de Glory holes lijst.

Telefoonseks tips

Het vergt wel wat oefening en een goede voorbereiding. Dit zijn 10 handige telefoonsekstips! 1:  Leuk om alvast op te warmen met een spannend smsje. Check wel het nummer minstens 3 x voordat je het daadwerkelijk verstuurt! Een vergissing is snel gemaakt, vooral omdat dit al zo spannend is, en je wilt toch echt niet dat jouw hete tekst in de verkeerde handen valt. 2:  Zorg dat je zelf echt in de mood bent voor telefoonseks. Draag een spannend lingeriesetje, of trek het uit, net waar je zelf opgewonden van wordt. Zorg dat eventuele speeltjes binnen handbereik zijn. 3:  Noem de dingen bij hun naam. Wees niet bang om te verwoorden wat je wilt. Tijdens gewone seks kun je veel duidelijk maken door hem te strelen, of door zijn handen op je fijne plekjes te plaatsen, maar nu kan dat dus niet. Bovendien is het erg opwindend om ‘vieze woorden’ te zeggen. 4:  Het kan even duren voordat je de ‘goede toon’ te pakken hebt, zeker als je dit voor het eerst probeert. Bel dus vooral tijd

Wild plassen

Een vreemd voorval tijdens een sanitaire stop. We waren op de terugweg na een dagje zee geweest toen mijn 47 jarige vriendin dringend moest plassen. Het was vertraagd tot stilstaand verkeer op de autosnelweg. Het ging dus niet goed vooruit het werd steeds dringender. Eindelijk zagen we een tankstation. We namen zo snel als mogelijk de afrit en ik reed op het benzinestation toe. Blijkbaar hadden nog vrouwen dezelfde behoefte want mijn vriendin kwam met een bezorgd gezicht terug naar buiten. "Er staat daar een enorme file te wachten voor het toilet"; zei ze. "Ik kan me zolang niet meer inhouden en ga in de bosjes daar". Ze wees naar de bosjes achter een afgelegen parkeerstrook. Ik zag ze verdwijnen tussen de struiken. "Nu ik hier toch sta te wachten zal ik ook maar de bomen wat water gaan geven"; dacht ik en volgde haar. Toen ik bijna aan de struiken was, hoorde ik haar gillen. Ik snelde er naar toe en zag haar dieper het bos in met de rug naar me toe, z