Doorgaan naar hoofdcontent

Hete nacht

Verhaal : Hete nacht.

Het is al laat als ik de sleutel in het slot steek. Martijn zal al haast wel slapen. Zachtjes sluit ik de voordeur achter me, ik doe mijn hoge hakken uit, hang mijn jas aan de kapstok en sluip

 in het donker de trap op. Als ik op de overloop sta, zie ik door het kiertje van de deur dat Martijn al diep in slaap is. Zo zacht als ik kan loop ik op mijn tenen langs de slaapkamerdeur, richting badkamer.

Ik begin me uit te kleden. Ik heb vanavond net iets teveel gedronken en worstel met mijn shirtje, mijn rokje en mijn kousen. Uiteindelijk sta ik in mijn string en behaatje voor de spiegel. Mijn gedachten dwalen af naar de gezellige avond die ik zojuist heb gehad met mijn vriendinnen in onze stamkroeg. Ik herhaal in mijn hoofd de grappen die de meiden maakten en de reacties van verschillende mannen daarop. Ik zie de glunderende gezichten van mijn vriendinnen voor me als het ze lukte een man in verlegenheid te brengen. Ik hoor mezelf hardop lachen. Oeps: Martijn slaapt! Sttt.

Ik haal de make-up van mijn gezicht en poets dromerig mijn tanden. Als ik over de wasbak leun om water te drinken voel ik de koude wasbak tegen de bovenkant van mijn borsten. Mmm, dat voelt lekker tegen mijn warme huid. Ik doe mijn bh af en doe het nog een keer. Mijn tepels worden stijf van de koude wasbak en ik giechel om deze maffe actie in beschonken toestand in mijn uppie in de halfdonkere badkamer.

Ik besluit deze avond in stijl te eindigen door lekker tegen mijn mannetje aan te kruipen, en loop zachtjes richting slaapkamer. Martijn lijkt diep te slapen en ik kruip onder het dekbed. Wat is hij heerlijk warm, ik druk mijn koude lichaam tegen hem aan. Hij kreunt. Mijn tepels priemen in zijn rug en mijn hand glijdt langs zijn kruis. Tot mijn verbazing voel ik dat zijn lul stijf is. Wat een aangename verrassing in mijn geile bui! Ik bedenk me geen twee keer en duik onder de dekens op zoek naar iets warms en hards. Ik vind wat ik zoek en ik neem zijn lul in mijn mond. Martijn kreunt. Ik geniet.

Als een locomotief die op gang moet komen begin ik hem te pijpen en ik voel zijn lid groeien in mijn mond. Mijn lippen vormen zich naar zijn pik en ik lik hem tergend zachtjes over zijn eikel. Zijn hand duwt mijn mond verder om zijn pik, en ik verlang heftig naar zijn zaad! Maar Martijn kent me, en wordt wakker, want hij wil van mijn geile bui genieten voordat ik alles in één keer opeis. Hij trek mij over zich heen. Standje 69 is zijn favoriet, en hij begint me te likken. Mmm, hij kan dat!

Ik kom aan de lopende band klaar, terwijl ik hem harder en harder pijp. Hij zweet, ik voel enkel pure geilheid, en proef zijn vocht op mijn tong. Ik wil hem, hem alleen en wel nu! Ik draai me om, trek hem naar me toe en begin hem te tongen terwijl ik mijn heupen hoog optil. Inwendig schreeuw ik: “Steek hem erin, nu!” Hij hoort het blijkbaar, want hij drukt zijn lul diep in mij. Alleen de gedachte doet me al komen!

Ik kan niet langer wachten en roep om zijn zaad. Ik knijp in zijn stevige billen om hem aan te moedigen me vol te spuiten met zijn geil. Niets liever dan dat, zijn geil in mij. Kom! kom! kom!

Maar het spel neemt een onverwachte wending. Martijn trekt zich terug, en lacht plagend naar mij. De maan verlicht voorzichtig zijn gezicht. Ik wacht af wat komen gaat. Mijn hart bonkt in mijn keel van opwinding en ik voel zijn zweet op mijn borsten. Het duurt lang, ik blijf hem aankijken. Dan likt hij langzaam langs mijn lippen en zegt dat ik zijn geile sletje ben. Mijn hart slaat een slag over, ik kan niet wachten op wat komen gaat. Hij is mijn alles, mijn totaly en mijn always, en ik wil niets liever dan hem diep in me voelen. Hij likt mijn borsten, mijn buik, mijn klitje. Dan buigt hij zich over me, tilt me op, draait me op mijn buik en likt mijn kontje. Hemels is deze man, nu weet ik weer waarom ik hem zo liefheb.

Langzaam voel ik hem in me komen, hij stoot, stoot en neemt me ongenadig heftig. Een warme gloed overvalt me, en ik laat me vallen in een diepe zee van pure wellust! Ik voel zijn spieren aanspannen terwijl hij me grondig neukt. Ik kom, ik kom, ik kom! Zijn lichaam klam van het zweet, dicht tegen me aangedrukt, stoot, stoot, en..komt heerlijk klaar in mijn natte, hete kutje.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gloryhole lijst

Op Instagram hebben we het er over gehad.
De lijst met adressen met Glory Holes.
Maw de Glory holes lijst.

Telefoonseks tips

Het vergt wel wat oefening en een goede voorbereiding. Dit zijn 10 handige telefoonsekstips!

1: Leuk om alvast op te warmen met een spannend smsje.
Check wel het nummer minstens 3 x voordat je het daadwerkelijk verstuurt!
Een vergissing is snel gemaakt, vooral omdat dit al zo spannend is,
en je wilt toch echt niet dat jouw hete tekst in de verkeerde handen valt.

2: Zorg dat je zelf echt in de mood bent voor telefoonseks.
Draag een spannend lingeriesetje, of trek het uit, net waar je zelf opgewonden van wordt.
Zorg dat eventuele speeltjes binnen handbereik zijn.

3: Noem de dingen bij hun naam. Wees niet bang om te verwoorden wat je wilt.
Tijdens gewone seks kun je veel duidelijk maken door hem te strelen,
of door zijn handen op je fijne plekjes te plaatsen, maar nu kan dat dus niet.
Bovendien is het erg opwindend om ‘vieze woorden’ te zeggen.

4: Het kan even duren voordat je de ‘goede toon’ te pakken hebt,
zeker als je dit voor het eerst probeert. Bel dus vooral tijdens je daluren,
anders…

Wild plassen

Een vreemd voorval tijdens een sanitaire stop.

We waren op de terugweg na een dagje zee geweest toen mijn 47 jarige vriendin dringend moest plassen. Het was vertraagd tot stilstaand verkeer op de autosnelweg. Het ging dus niet goed vooruit het werd steeds dringender.

Eindelijk zagen we een tankstation. We namen zo snel als mogelijk de afrit en ik reed op het benzinestation toe. Blijkbaar hadden nog vrouwen dezelfde behoefte want mijn vriendin kwam met een bezorgd gezicht terug naar buiten. "Er staat daar een enorme file te wachten voor het toilet"; zei ze. "Ik kan me zolang niet meer inhouden en ga in de bosjes daar". Ze wees naar de bosjes achter een afgelegen parkeerstrook. Ik zag ze verdwijnen tussen de struiken. "Nu ik hier toch sta te wachten zal ik ook maar de bomen wat water gaan geven"; dacht ik en volgde haar. Toen ik bijna aan de struiken was, hoorde ik haar gillen. Ik snelde er naar toe en zag haar dieper het bos in met de rug naar me toe, zitt…