Doorgaan naar hoofdcontent

Wild plassen


Een vreemd voorval tijdens een sanitaire stop.

We waren op de terugweg na een dagje zee geweest toen mijn 47 jarige vriendin dringend moest plassen. Het was vertraagd tot stilstaand verkeer op de autosnelweg. Het ging dus niet goed vooruit het werd steeds dringender.

Eindelijk zagen we een tankstation. We namen zo snel als mogelijk de afrit en ik reed op het benzinestation toe. Blijkbaar hadden nog vrouwen dezelfde behoefte want mijn vriendin kwam met een bezorgd gezicht terug naar buiten. "Er staat daar een enorme file te wachten voor het toilet"; zei ze. "Ik kan me zolang niet meer inhouden en ga in de bosjes daar". Ze wees naar de bosjes achter een afgelegen parkeerstrook. Ik zag ze verdwijnen tussen de struiken. "Nu ik hier toch sta te wachten zal ik ook maar de bomen wat water gaan geven"; dacht ik en volgde haar. Toen ik bijna aan de struiken was, hoorde ik haar gillen. Ik snelde er naar toe en zag haar dieper het bos in met de rug naar me toe, zitten plassen. Er stond een man vlak voor haar en ze riep; "ga weg, ga weg". Maar de man bleef stilzwijgend naar haar kijken. Blijkbaar had ze echt grote plas, want ze bleef zitten en plaste (denkelijk) verder. Het kon niet anders of de man had een prachtig zicht op haar poesje. Hij stond op enkele meters bij haar vandaan en keek onder haar opgetrokken rok. De man opende stilzwijgend zijn broek en haalde zijn stijve leuter eruit. Een ogenblik dacht ik eraan om verder naar haar toe te lopen, maar besloot toch van op een afstand alles gade te slaan. Mocht het nodig zijn, was ik ogenblikkelijk bij haar. Zonder een woord te zeggen trok hij zich voor haar ogen af. Het viel me op dat ze niets meer riep. Ze keek naar de man en zijn open en neer gaande hand. Ze stond recht en tot mijn verbazing, liet ze haar onderbroekje nog naar beneden en ze tilde nog steeds haar rok omhoog. Ze toonde nu opzettelijk haar kut aan de man. Er werd geen woord gewisseld.

Zijn bewegingen gingen sneller en plots schoot hij zijn lading in de lucht.

Nu was ik nieuwsgierig wat er ging gebeuren. Ze stapte op de man af, knielde voor hem en nam zijn lul in haar mond. Ze likte hem proper, de spermaresten slikte ze door. Ze ging heviger zuigen en stopte plots. Nu merkte ik het, ze was zichzelf terwijl aan het vingeren en kwam klaar. Ze stond weer recht, de man wreef met zijn hand aan haar poesje en zij gaf hem een korte zoen op de mond. Toen trok ze haar onderbroekje weer op. Ik moest snel weg duiken of ze had me gezien. Ik haastte me naar de auto en deed alsof ik nietswetend naar de radio zat te luisteren. Ze stapte in en we reden verder. Ik vroeg nog; "is het gelukt?" "Ja"; zei ze; "het heeft deugd gedaan". Verder werd er niets over haar vreemde belevenis gerept.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Gloryhole lijst

Op Instagram hebben we het er over gehad.
De lijst met adressen met Glory Holes.
Maw de Glory holes lijst.

Telefoonseks tips

Het vergt wel wat oefening en een goede voorbereiding. Dit zijn 10 handige telefoonsekstips!

1: Leuk om alvast op te warmen met een spannend smsje.
Check wel het nummer minstens 3 x voordat je het daadwerkelijk verstuurt!
Een vergissing is snel gemaakt, vooral omdat dit al zo spannend is,
en je wilt toch echt niet dat jouw hete tekst in de verkeerde handen valt.

2: Zorg dat je zelf echt in de mood bent voor telefoonseks.
Draag een spannend lingeriesetje, of trek het uit, net waar je zelf opgewonden van wordt.
Zorg dat eventuele speeltjes binnen handbereik zijn.

3: Noem de dingen bij hun naam. Wees niet bang om te verwoorden wat je wilt.
Tijdens gewone seks kun je veel duidelijk maken door hem te strelen,
of door zijn handen op je fijne plekjes te plaatsen, maar nu kan dat dus niet.
Bovendien is het erg opwindend om ‘vieze woorden’ te zeggen.

4: Het kan even duren voordat je de ‘goede toon’ te pakken hebt,
zeker als je dit voor het eerst probeert. Bel dus vooral tijdens je daluren,
anders…